មាតិកា
ចុះពិនិត្យការអនុវត្តជីវសុវត្ថិភាព ណែនាំបច្ចេកទេស កសិដ្ឋានជ្រូក
ចេញ​ផ្សាយ ០៥ កក្កដា ២០២២
136

          នាថ្ងៃចន្ទ៦កើត ខែអាសាឍ ឆ្នាំខាល ចត្វាស័ក ព.ស.២៥៦៦

ត្រូវនិងថ្ងៃទី៤ ខែកក្កដា ឆ្នាំ២០២២ ការិយាល័យផលិតកម្ម និងបសុព្យាបាល

          1_ការងារផលិតកម្ម ÷

+ចុះពិនិត្យការអនុវត្តជីវសុវត្ថិភាព ណែនាំបច្ចេកទេស

កសិដ្ឋានជ្រូក១លើក=៣រោង=២៥០០ក្បាល ÷

      ភូមិទី៣ ឃុំត្រែងត្រយឹង ស្រុកភ្នំស្រួច

-កសិដ្ឋានមាន់១លើក=២រោង=២៥០០០ក្បាល នៅ÷

    ភូមិត្រពាំងចក ឃុំមហាឬស្សី ស្រុកគងពិសី

សត្វទាំងអស់មានសុខភាពល្អ។

  ​​​​ ​​ +កសិករចិញ្ចឹម ÷

    -គោ៥គ្រួសារ=៦៤ក្បាល នៅ÷

        ភូមិមន ឃុំធម្មតាអរ ស្រុកសំរោងទង

   -មាន់៦គ្រួសារ=១៣៦ក្បាល នៅ÷

         ភូមិត្រពាំងឈូក ឃុំនិទាន ស្រុកបសេដ្ឋ

     សត្វទាំងអស់មានសុខភាពល្អ។

2_ការងារបសុព្យាបាល÷

     -អន្តរាគមន៌ព្យាបាលជម្ងឺគោ ចំនួន ៧ក្បាល លើ៦ភូមិ ៣ឃុំ នៅស្រុកសំរោងទង,ស្រុកគងពិសី។

3_ការងារត្រួតពិនិត្យអនាម័យសត្វ សាច់

    មន្ត្រីប្រចាំការតាមស្រុកចុះត្រួតពិនិត្យអនាម័យ សត្វ សាច់ តាមសត្តឃាតដ្ឋាននិងកន្លែងតាំងលក់ តាមស្រុកសរុបចំនួន ២១លើក។

4_សកម្មភាពផ្សេងៗ÷

5_តម្លៃសត្វ,ស៊ុតមាន់ ទា÷

  +តម្លៃមា៣សាសន៍ =៧ ៥០០រ/គគ្រ

  +តម្លៃ មាន់ស         =៧០០០រ/គក្រ

  +តម្លៃ មាន់ស្រែ=១៦០០០រ_១៨០០០រ/គក្រ

  +តម្លៃ ជ្រូករស់           =១២ ៥០០រ/គក្រ

  +តម្លៃ ពងមាន់           =៣៣០_៣៦០រ/គ្រាប់

  +តម្លៃ ពងទា             =៤០០រ_៤៤០រ/គ្រាប់                                          

ចំនួនអ្នកចូលទស្សនា
Flag Counter